söndag 22 november 2009

blod, blod, blött och rött

blod bör spillas, fruktblod bör spillas, jag ska finna er fruktansvärda stad, och jag ska fylla den med skräck och fruktkött, var rädda för hooper kommer argare och pilskare än någonsin ta över er stad och få er att känna en fruktan ni aldrig kännt förr.

irriterad

man borde ju typ bygga pissoarer av korkade människor, dem förtjänar en tjock stråle kiss i ansiktet, jävla idioter.

snabbt inlägg nummer ett

tja djävla gfittboogg vad hände? inget nej juste, frukten e ju här, den har algtiid vart härm, jvävla fan, ska hitta dig jävla gitta fyurtk , helveteee dö , skriver srätt snbabbt här därödr ni inte set vad jag skriver, för de går så jävla snabbt, kassa lääsare , gggick ni aldrig ettan eller?
min jat efyere furt går inet så bra densd b jvlarna e jvbmt bevalade

tisdag 17 november 2009

Argt inlägg nr.666

nu e jag arg som en full jävla kanna vatten, jag tror frukten avlyssnar min telefon och besöker min blogg, varför gör ni fan de för jävla frukt? Ska köpa en juicepress och typ 3ton frukt - gissa vad som händer? dem dör, rätt åt er.
Hooper har råkat stiga in på en stig av krig, de e krig på riktigt nu mr. frukt, frukta mig.

fan...


jag hade offrat migsjälv till frukten för att få leva tillsammans med 9 och hans vänner, att vara en av dem och att se ut som dem.
Jag tror nine e en av dem finare filmerna jag sett, jag vart lite ledsen ibland tillochmed, så bra och fin var den.

Sen när jag ändå e igång så vill jag säga att sabine är fin, så fin att man blir ledsen av glädje ibland tillochmed, så fin.

måndag 16 november 2009

Anonym gästbloggare? de var som fruktans.

Här är nåt nytt och spännande och framförallt HEMLIGT som dyker upp på argopilsk. En ARG HEMLIG ANONYM GÄST- ELLER VÅLDS-BLOGGARE. Välj själv. Idag är jag skitarg över att det i princip inte går att provocera allmänheten i Sverige längre. I alla fall inte utan att propagera för nazism iklädd endast en swastikafana. Eller står och skriker förargelseväckande saker på södermalmstorg. För inte en jävel bryr sig om piercingar, kängor, tuppkammar, nitar, chelsea cuts eller flerfärgat hår. Om inte de kommer i stor grupp, men då för att de känner sig hotade på samma sätt som om ett stort gäng med invandrare/kickers/whatever. Finns kickers än förresten? Aja, tillbaka till topic. Idag vill jag provocera folk, men på bussen hem från ica kände jag mig inte särskilt provokativ i en svart jacka, randig kjol och leksaksskor. Nä. Så tänkte jag att fan man kanske skulle göra något drastiskt som tillexempel… [Här poppade det upp massa awesome idéer som hade fungerat utmärkt för att provocera när jag gick i sjuan]. Men nä, INGEN SKULLE BRY SIG. Kanske någon stackars tant men vafan det är ju medelålders svenssons och vuxna fjortisar jag främst vill åt.

Så vems fel är detta egentligen? ALLA JÄVLA EMOS! Usch och fy, ni är inte bara fula ni har tagit bort allt det roliga i livet också. Ni har tagit allt jag någonsin velat och har provocerat med och blandat det till något förskräckligt som tar udden av all provokation. Sen att det finns åtminstone 4st emos i varenda liten byhåla i Sverige hjälper också. Jag ska sätta en känga i röven och en dynamitgubbe i munnen på er alla hade jag tänkt.

Förresten är det tur att man inte är rik, då hade jag fan dragit till närmsta tatueringsstudio och tatuerat ett inverterat kors och ett getkranium i pannan. Helvete.









Jahaja så de e såhär mina fans tänker? jag gillar nog lite hur dem tänker så tack anonymaochargagäsbloggare!

torsdag 12 november 2009

Jag hittade en filmkamera!


skriver om videon sen!!!!!!! E ARG!!!!!!!!!!!!!

tisdag 10 november 2009

Världens bästa grej!

Min vän som äger bögbloggen tipsa mig om en helt underbar blogg som får mig att glömma mina fruktbesvär för en stund.

http://skrattandefaglar.blogspot.com

söndag 8 november 2009

Alla ni är duma i huvät

jevla schit, jag hattar fålk såm intä can stav-a, ni e jö helt duma i huvä, fäst de e jö frokten åckså