lördag 31 oktober 2009

Nu har jag fått nog...

ja jävlar.

Eskilstonfisk, jaja.

ah, vakni. start. åka.resa, tåg. band, eskils,tuna.tonfisk. frukt.hat.frukta. enorm. t.fint ha .-de

tisdag 27 oktober 2009

Jag.


Ted Kotcheff är en tjuv och frukten bör utrotas.

fyfan vad arg jag är, såg precis first blood och märkte att John Rambo är en exakt kopia av mig fast han är lite mindre. Så detta betyder att den där jävla Ted Kotcheff har tagit allt jag är och gjort en film om de, jävla frukt, allt är fruktens fel, just när jag trodde mitt hat mot dig var som högst så gick de högre. Mr.Frukt, jag kommer efter dig, din familj, dina vänner och allt ni står för.
Jag ska utrota all frukt om de så blir de sista jag gör.

torsdag 22 oktober 2009

Cykeljävlar, sömnproblem och fruktan.

varför ska däcken på cyklar vara fyllda med luft för, dem får ju bara punktering! Varför gör dem inte bara betongdäck? Inte nog med cykelproblem så har jag nog sömnproblem, jag vaknar inte i tid, men de tror jag är fruktens fel, för den är ju trotsallt mystisk, typ som satan ska vara, och han är ju grunden till allt ont så varför kan inte frukten vara grunden då också? Jag förstår mig inte på frukt, kanske därför hatet emot de är så stort? inte vet jag!

Önsketänkande.

helvete vad arg jag blir, behöver gå på toaletten men orkar inte gå, vill rulla, önskar att de var jag som kom på hjulet för då hade jag inte haft detta problem? ellerhur? eller? Jag kanske bara behöver ett par inlines och en redig knuff i ryggen så klarar jag nog allt här i livet, speciellt att rulla till toan.

måndag 19 oktober 2009

Jag hatar er.

har funnit nytt hat, ett hat emot er som får allt ni vill ha så fort ni vill ha de, behöver inte äns kämpa för att få de, kanske är detta avundsjuka då jag alltid behövt spara och sälja tills jag har råd med de jag vill ha, men de skiter jag i, jag hatar er.

Kungsängen eller kungsängen?

är de kungs-ängen eller kung-sängen? vad fan vet jag? inget alls, vet att jag hatar frukt och älskar de minst lika mycket, fyfan vad jag hatar frukt.

söndag 18 oktober 2009

Fruktansvärt och fruktantorrt.

jävla frukt, hatar dig, du är god färsk som torr och du luktar gott, typ som en fin kvinna. ah, pilsk. mhmm inte. mr..fäjsbook, pasta. vaniljsjö. byxa, av.ååååh.

torsdag 15 oktober 2009

Arg.

Ni som åker buss och trycker på stoppknappen precis när bussen lämmnar stationen och sedan ställer er vid dörrarna för att stå och vänta i 2 minuter på att bussen ska åka till er bussplats, mitt hat mot er är enormt, de är helt jävla gigantiskt.

Orättvist

varför heter de katastrof och varför säger man "här ligger en hund begraven" ? Är de för att katter och hundar e lika mycket värda? men ödlor då, varför säger man nåt elakt om dem typ "åh, du ser ju ut som en ödla". Jag tror jag just kom på att världen är orättvis och att den förtjänar en dolk i bröstet, nej juste världen har inget bröst, kanske borde man utrota all frukt istället, de är ju trotsallt frukten som är grunden till allt ont så frukten förtjänar fan ett knivskarpt blad igenom kärnan.

onsdag 14 oktober 2009

Sallad utan sallad.

fyfan vad arg jag blir, jag har lyckats göra en sallad utan sallad, jävla skitfrukt som finns med när den inte äns är med i leken så att säga. Just nu vill jag bara sätta mig i en mörk garderob och käka jordnötter tills jag blir en självmordsbenägen nötallergiker och dra upp en fin jävla klick jordnötsmör på en smörkniv för sedan hugga mig själv i magen och börja sakta men säkert svälla upp som nån jävla skitsallad och dö.

Frukta mig dumma frukt.

Jag dräpte dem, jag tog deras liv, dem jävlarna ser fan inte jordens yta igen, bara underjord och mörker, jävla frukthelveten, frukta mig, frukta hooper med kniven så skall jag befrukta er kvinnor där ute.

tisdag 13 oktober 2009

Sill-ant hill

sill-ant hill. se, mycket gott konstigt. hona jaja fin vakna imorrn. idag YEAH

YO-GURTTTÄCKELSE

yo-gurtttäckelse. ja, älskar, banan, tuggis, jaja.

Jamen de e klart o se. godis mig jaah.















Hejhej mr facebook, detta är inte du. förstärkare jag har bakpotatis.inte snart har jag mat jaja det är jag inte på alex här, skolan. DE BRINNER, inte nej kallt ute, varm.

måndag 12 oktober 2009

Jag har en blogg, nej, gott.

Hej hej bilddagboken, jag har en facebook nu som jag kommer skriva massa fina texter, kakor och saft, men även sjunga fina gitarrer åt er, hejhej. då.